CIDESCO – INTERNATIONELLT DIPLOM

En CIDESCO-examen är för studenter som vill ha en överlägsen nivå av utbildning och ett kvalificerat CIDESCO Diplom som är erkänt över hela världen. De skolor som ackrediteras av CIDESCO har högsta standard för utlärning, utrustning och hygien.

Alla kandidater som fullföljer sin utbildning på en ackrediterad CIDESCO-skola kan försäkra sig om att de har fått en utbildning i världsklass. Utbildningen omfattar undervisning i olika discipliner som examineras av internationellt erkända CIDESCO-examinatorer.

 

Priser

CIDESCO-Examination 2.000kr
Makeupartist-utbildning 68.000kr
Hårstylistutbildning 15.000kr

Anmäler du dig till makeupartist- och hårstylist-utbildningen samtidigt bjuder vi på Examinationsavgiften på 2.000kr.

cidesco

CIDESCO MEDIA MAKE-UP SCHOOL

Sveriges ledande makeupskola, MAKEUP ACADEMY med skolor i Stockholm, är den första skolan i Skandinavien att uppnå ackreditering som en fristående CIDESCO Media Make-Up School!

CIDESCO grundades 1946 i Bryssel och har sitt huvudkontor i Zürich, Schweiz. CIDESCO är världsstandarden för skönhet och spa-terapi, deras medlemskap är öppet för ledande skolor, högskolor, skönhetssalonger och spa runt om i världen.

KUNSKAP/EXAMINATION

För att ha möjlighet att ta en CIDESCO-examen behöver du gå både makeupartist- och hårstylist-utbildningen på MAKEUP ACADEMY, alternativt ha en frisörutbildning. För att erhålla en CIDESCO-examen krävs en godkänd examination.

Du kan självklart välja att gå endast makeupartist-utbildningen, men har då ej möjlighet att ta en CIDESCO-examen. Självklart blir du diplomerad makeupartist och får ett certifikat på att du är utbildad professionell makeupartist.
Examinationer genomförs 1-2 ggr per år.

 

Med tanke på ackrediteringen säger Linda Mehrens Flodin, grundare och kreativ chef för Mehrens Academy,

”Vi är mycket stolta över att vi blir den första CIDESCO Media Makeup skolan i Skandinavien, det är en otrolig ära. Genom våra utbildningar kommer studenterna inte bara att få den mest omfattande kunskapen och den internationellt erkända kvalifikationen, de kommer också att kunna använda våra kontakter och få en direkt länk till allt som händer i branschen. ”