OM BEAUTY ACADEMY

BEAUTY ACADEMY är en professionell yrkesutbildning inom makeup och hår

BEAUTY ACADEMY har ett etablerat rykte som den mest prestigefyllda akademin i Sverige.

Skolan startade i januari 2009 och är känd som den utbildning som får ut flest elever i arbete. BEAUTY ACADEMY har utbildningar i Stockholm. Akademin startades av makeup-artisten och entreprenören Linda Mehrens som har mer än 30 års erfarenhet från kosmetikaindustrin och ägs nu av Beauty-tech bolaget Dashl som digitaliserar skönhetsbranschen och hjälper stylister att få en språngbräda in i branschen snabbare genom sitt nätverk.

Varför BEAUTY ACADEMY

Att välja rätt skola kan vara avgörande hur du kommer att lyckas i ditt yrkesliv. BEAUTY ACADEMY skiljer sig en hel del från andra utbildningar.

Försäkrad på BEAUTY ACADEMY

Som elev på BEAUTY ACADEMY är du självklart helförsäkrad.
Detta innebär:

Vår vision: Europas bästa utbildning

Vårt mål är att få ut våra elever i arbete. Vår vision är att bli bäst i Europa. För att nå dit lägger vi stor vikt vid följande punkter:

Ett tips är att kontakta tidningar, agenter och makeup-artister och be om ett utlåtande om oss. Och besök gärna någon av våra studios. Vi lovar att ta väl hand om dig och ge dig en utförlig presentation av BEAUTY ACADEMY.

Ditt yrkesliv efter utbildningen

Det finns inga begränsningar för var vår utbildning kan ta dig. Det är inte alltid enkelt att få jobb, vilken utbildning du än skaffar dig, men hos oss får du de bästa verktygen för att ta plats före andra i en mycket populär bransch. Efter att ha gått på BEAUTY ACADEMY finns stora chanser att du når dina mål och drömmar.

Genom vår utbildning kan du arbeta med mode, reklam, TV, film och artister i både stillbild och rörlig film. Du kan välja att vara verksam i butik eller på salong. Du kan starta eget företag, frilansa eller ta anställning, det är upp till dig.

Vi har ett mycket nära samarbete med kända makeup-märken samt makeup- och håragenturer som öppnar vägar för de mest dedikerade eleverna att få assistera de största namnen i branschen. För den som jobbar hårt finns alla möjligheter!
Du är alltid välkommen tillbaka till akademin för råd och hjälp. Vi lägger gärna upp en plan för hur du ska komma vidare, granskar din portfolio eller bara ses över en kopp kaffe. Hos oss blir du en i familjen!

VI NÅR VÅRT MÅL NÄR DU NÅR DITT.

Kontakta oss

  Stockholm

  BEAUTY ACADEMY
  Riddargatan 35, 3 trappor
  114 57 Stockholm
  +46 8 723 17 00
  info@beautyacademy.se

  Makeup Artist eller Hårstylist?

  Läs mer om våra utbildningar och privata kurser.