Om Dashl

Lyfter kvinnor och skönhet

Skönhetsbranschen är rätt shady, traditionell och exploaterande. Vi såg detta direkt när vi gick in i den runt 2017. Ouppnåeliga skönhetsideal, kvinnliga arbetare som utnyttjas och behandlingar som ofta är skadliga och ohållbara.

När vi startade Dashl blev det vårt mission att röra runt i branschen. Vi vill inte bara demokratisera den genom att göra skönhetsbehandlingar som self-care mer tillgängliga. Utan vi vill skapa den bästa möjliga arbetsmiljön för kvinnliga skönhetsstylister.Våra Beauty Bars erbjuder skönhetsbehandlingar på språng, till bra priser och med skonsamma ingredienser och giftfria tekniker som aldrig skadar kvinnors naturliga skönhet.Dashl Beauty är vår egen linje med veganska och cruelty-free produkter som vi skapar tillsammans med våra in-house stylister, för att få kvinnor att känna sig som sitt bästa jag.Med Beauty Academy by Dashl bygger vi en plattform för att ge kraft åt den mångfald av kvinnor som arbetar inom branschen. Med fokus på bra utbildning, talang och trendiga men hållbara metoder.Nina CEO & Co-Founder, Dashl 
För mer information om Dashl – www.dashl.se

Skolans bakgrund

BEAUTY ACADEMY grundades 2009 av Linda Mehrens, som har mycket högt renommé inom mode och reklam efter 20 år som professionell makeup-artist. BEAUTY ACADEMY har utbildningar i Stockholm och är idag en av Sveriges mest ansedda yrkesutbildningar inom makeup och hår.