Våra utbildningar

Spara 5 000 kr när du väljer att läsa till både Makeup Artist och Hårstylist. 

Få yrken i världen öppnar så många dörrar och möjligheter som makeup-artist. Yrket ger dig chansen att resa till exotiska platser och träffa inspirerande människor, samtidigt som du får utlopp för din kreativitet. Sist men inte minst får du se resultatet av ditt arbete i tidningar, på omslag, i reklam, musikvideos, TV, film, på artister och på nöjda kunder!

Vill du jobba med bröllop och festsminkningar eller jobbar du som influencer och vill vässa dina makeupkunskaper?

 

Vi har kursen för dig! I vår onlineutbildning Makeup Stylist lär du dig grunderna till att lägga en perfekt makeup. Du får grundläggande kunskaper för att ta dig an bröllop och andra festliga sminkningar. Kursen riktar sig även mot de som vill lära sig att sminka sig själva för sociala medier eller bli beauty influencer.

Välkommen till en välrenommerad och mycket uppskattad hårstylistutbildning. Här får du fantastiska förutsättningar att lyckas – oavsett hur höga dina mål är. Dina förkunskaper spelar ingen roll – vårt enda krav är att du har en stark vilja och ett stort intresse för hår.

Nyhet! Brow Lift, Brow Lamination  & Trådnings utbildning på Makeup Academy by Dashl.

 

Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de senaste behandlingarna på marknaden. Vi lär dig även tekniken för trådning av bryn.

 

Vill du utbilda dig till Lash lift artist, hos Makeup Academy by Dashl, en av de mest bokade behandlingarna på marknaden. Vi erbjuder en lash lift utbildning med keratinbehandling i samarbete med det skonsamma märket By Bexter.    

På BEAUTY ACADEMY har även du som privatkund möjlighet att boka en makeup eller hårstylingkurs av våra duktiga makeupartister och hårstylister. Kursen kan anpassas för dig själv eller större sällskap. 

Visste du?

Att du kan läsa till måde Makeup Artist och Hårstylist och spara 5000 kr?