Våra utbildningar

Spara 5 000 kr när du väljer att läsa till både Makeup Artist och Hårstylist. 

Få yrken i världen öppnar så många dörrar och möjligheter som makeup-artist. Yrket ger dig chansen att resa till exotiska platser och träffa inspirerande människor, samtidigt som du får utlopp för din kreativitet. Sist men inte minst får du se resultatet av ditt arbete i tidningar, på omslag, i reklam, musikvideos, TV, film, på artister och på nöjda kunder!

Välkommen till en välrenommerad och mycket uppskattad hårstylistutbildning. Här får du fantastiska förutsättningar att lyckas – oavsett hur höga dina mål är. Dina förkunskaper spelar ingen roll – vårt enda krav är att du har en stark vilja och ett stort intresse för hår.

Är du makeupartist, hårstylist och önskar bredda dina kunskaper med manikyr, eller drömmer om att jobba som manikyrist på salong?

Makeup Academy by Dashl erbjuder nu en 6 dagars manikyr och gellacks utbildning i samarbete med OPI.

Nyhet! Brow Lift, Brow Lamination  & Trådnings utbildning på Makeup Academy by Dashl.

 

Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de senaste behandlingarna på marknaden. Vi lär dig även tekniken för trådning av bryn.

 

Vill du utbilda dig till Lash lift artist, hos Makeup Academy by Dashl, en av de mest bokade behandlingarna på marknaden. Vi erbjuder en lash lift utbildning med keratinbehandling i samarbete med det skonsamma märket By Bexter.    

Privatkurser i Makeup och hårstyling

Nyhet på BEAUTY ACADEMY, nu har även du som privat kund möjlighet att boka en makeup- eller hårkurs av våra duktiga makeupartister och hårstylister.

Visste du?

Att du kan läsa till både Makeup Artist och Hårstylist och spara 5 000 kr.