ÄNGLARNAS HY!

vogue.com kan vi läsa om hur Victoria Secret modellerna preppar sin hy inför Victoria’s Secret Fashion Show 2017!

Den perfekta hyn är något många stävar efter, det krävs såklart tålamod och rätt produkter. Ingen hy är den andra lik och alla behöver vi olika hjälpmedel på vägen. Vi har läst om VS-modellernas rutiner och vill självklart dela med oss av innehållet i artikeln till er som ännu inte har läst den och som är intresserade av hudvårdsprodukter!

Rutinerna har vi inte gått igenom och produkterna har vi inte testat men visst vill man ha hyn som VS änglar har?! För den perfekta hyn krävs inte bara rätt produkter. Träning och kost är en stor del av modellernas långa förberedelser som pågått under hela året. Juicer och regelbundna ansiktsbehandlingar som bland annat innefattar ångbehandling, syre och kollagen-stimulerande LED-ljusbehandlingar är vardag för dem.

Mzia Shiman, som är en av modellernas “skin-guru” har tagit hand om modellernas hy under hela året. Dagarna innan showen får de en special-rutin på hotellet med rengöring och lugnande ansiktsmassage (“Decleor Aromessence Neroli – Hydrating Oil Serum”). Avslutningsvis en lystergivande ansiktsmask från Decleor “Aurabsolu Instant Glow Hydrogel Mask”.

“Intraceuticals Rejuvenate 3-step Layering Set” får dem för att boosta huden ordentligt med fukt, då de tre produkterna i serien är fullproppade med hyaluron. För att trolla bort eventuell svullnad under ögonen så används “Rejuvenate Eye Mask”.
Skulle en “ovän” dyka upp i ansiktet precis innan showen så säger Mzia själv till vogue.com att hon försöker undvika hård exfoliering och värme. Istället tar hon itu med problemet och avslutar med “Mario Badescu – Drying Lotion” som torkar ut utbrottet.

Tack Vogue.com (Jenna Rennert) och Mzia för läsningen!

No Comments

Leave a Reply

Välj månad