KICK OFF MED MAKEUP ACADEMY!

KICK OFF!

Plötsligt hände det!
För ett par helger sedan var hela MAKEUP ACADEMY- familjen samlad i Stockholm.  Vi möttes upp i centrala Stockholm för spendera en heldag tillsammans för en super kul kick off!

 

Det är sällan alla som jobbar på skolan befinner sig på samma plats. Linda och Johanna sitter oftast på kontoret eller är ute på möten. Lisa och Elvira jobbar om vart annat på skolan i Stockholm och Emike sitter i Göteborg. Snart i sällskap av vår nya lärare Elin!
Så därför är det naturligt att vi inte ses så ofta. Men för två helger sedan fick äntligen till en KICK OFF helg tillsammans!

Vi möttes upp på Hötorget utan att veta vad dagen skulle bjuda på men helt plötsligt befann vi oss på ett hemligt uppdrag att rädda världen! Vi hade hamnat i ett escape room. Uppdraget var att lösa ett antal uppgifter i ett låst rum och komma fram till ett motgift för ett zombie virus som hade tagit över världen. Vi hade en timme på oss och med otroliga 18 sekunder kvar till undergång lyckades vi lösa uppdraget!! Så roligt!

Det firades med ett glas bubbel och Noor El Refais föreställning där det blev både tårar och många skratt! Vi fortsatte där efter till stureplan och restaurangerna Brillo och Hillenberg! Fantastiskt mat och dryck och magiska kollegor! <3

 

A few weeks back the MAKEUP ACADEMY family gathered in stockholm for a full day of activities and time to spend getting to know each other better and also welcoming our new teacher Elin to the group! 


Linda, Emike, Elvira, Lisa, Johanna, Elin. 
Middag på Hillenberg.

Kvällen fortsatte på Stureplans krogar!

No Comments

Leave a Reply

Välj månad