TIDIGARE ELEV I NYTT JOBB!

Harley Holmes är vår senaste tjej att få jobb som makeup artist på KICKS i Göteborg!
KICKS flagship store öppnade i Nordstan för några månader sedan och flera av våra duktiga tjejer har lyckats få jobb i denna dröm butik för skönhet och makeup lovers!

 

Vårt mål är att våra elever ska komma ut i jobb efter sin utbildning. Det är det yttersta beviset för att vi har gjort ett bra jobb och lärt de alla vad de behöver för att kunna arbeta i branschen!

Flera gånger i veckan får vi besök och samtal från tjejer och killar som gått hos oss och vill berätta att de fått ett dröm jobb eller något spännande erbjudande!

Idag hörde vi från vår Borås tjej Harley Holmes. Hon utbildade sig i Göteborg och blev klar i maj 2017. Idag står hon på Kicks i Nordstan och jobbar med sitt största intresse. SMINK!

Vi pratade med henne idag och hon berättar att varje dag ser olika ut. I hennes fall jobbar hon på olika avdelningar från gång till gång med allt från KICKS egna märken till lyx märken som Dior och Tom Ford!
Harley är en genom fin tjej som alltid drömt om att jobba med smink, man förstår direkt att det är hennes passion när man träffar henne!

Dessutom är hon en grym säljare. Hon berättar att det hon tycker mest om med sitt jobb är att hjälpa kunder att hitta rätt produkt och lite mer därtill.
Men en dröm hon har lite längre fram är att kunna jobba för ett specifikt märke och utbilda inom det. Kanske är det inte helt långt borta. Anastasia Beverly Hills har precis tagit in henne som extra personal för deras egna disk!
Och vi som känner Harley vet att det är exakt där hon passar som bäst! <3 Stort lycka till!

This is Harley Holmes! She just got a contract at KICKS in Gothenburg, we are so proud and happy for her! 
If you know Harley it won’t surprise you that this sweet and talented girl ended up here. Makeup is her passion and she loves what she does. Anastasia Beverly Hills just gave her the opportunity to work for their desk this coming week! 
We believe in you, GO GIRL!

 


Harley på sin nya arbetsplats!

No Comments

Leave a Reply

Välj månad