MEHRENS ACADEMY VECKA 5/10

Utbildningens vecka 5! Vi har snart arbetat oss igenom alla olika steg i en full makeup och teknikerna för varje moment.

Vi är inne i vecka 5 med våra duktiga elever, denna veckan ligger fokuset dom första dagarna på tekniker inom applicering av ögonskugga, allt från naturliga makeuper till dom mer avancerade sotningarna.

Veckan fortsätter med bryn. Vi går igenom redskap, tekniker och produkter för att få till det naturligt sminkade brynet. För att få fram rätt symmetriskt form utifrån ursprungsbrynet arbetar eleverna med teknikerna vi gått igenom.

Dagens lektion handlar om att få till en perfekt mun. Vi går bland annat igenom long lasting tekniker och hur man skapar balans och symmetri i en läpp, det blir intensiva dagar med mycket information och det kräver koncentration av högsta nivå!

Imorgon är det dags för eyeliner, eleverna kommer under en hel dag att bara mata klassiska eyeliner för att få till det perfekta “flowet”. Målet är att kunna skapa en klassisk liner i alla olika storlekar utifrån vad modellen har för öga.

Efter den här veckan har eleverna gått igenom teknikerna för alla olika steg i en makeup. De kommer nu de sista 5 veckorna att varje dag skapa fulla looker utifrån de moment och tekniker vi har gått igenom. Utöver fulla looker så bjuder de kommande veckorna på bland annat Master Class med MAC och NARS. Marknadsföring, försäljningstekniker, gästlärare, starta eget, inspirationsdag, besök till agentur och mycket mer kommer vi att hinna med!

 

No Comments

Leave a Reply

Välj månad