FÖRSTÅ, TOLKA & HITTA INSPIRATION!

Vad inspirerar oss? Hur tänker vi inför ett jobb?

Vad som inspirerar oss makeupartister varierar såklart. Kanske är det byggnader, växter, fåglar, kläder eller människorna vi möter på stan. Det finns inget rätt och fel och listan kan göras oändligt lång. Under utbildningen på MEHRENS ACADEMY ger vi dig de redskap du behöver för att börja förstå, tolka och hitta inspiration till olika jobb.

Vi lär dig hur du tolkar olika jobb, hur du bör tänka kring olika magasin och kunder. Vad du ska lyssna på och ta in och hur du därefter kan vara med och bolla fram ideér för att skapa rätt makeup till rätt jobb. För det är precis vad det handlar om, rätt makeup till rätt tillfälle.

Det finns inga satta regler för hur en makeup ska se ut, utöver att den alltid ska vara perfekt och att kunden ska vara nöjd. Du som elev får under utbildningen lära dig att skapa makeuper till olika typer av jobb. Reklam, mode, visningar och privatkunder. Det viktigaste är att kunna leverera ett perfekt resultat utifrån vem din kund är och preferenserna dem har. För att förstå vem kunden är behöver man göra research, vilket du kommer att lära dig och göra successivt under hela utbildningen.

Idag på MEHRENS ACADEMY får våra elever tolka olika modejobb, där de utgår från magasin, kund, styling, hår och fotograf för att skapa en makeup som passar. De får beskriva hur dem har tolkat jobbet, hur de har tänkt, arbetat med teknikerna och produktval. De beskriver vad dem har utgått ifrån och vart dem har hittat sin inspiration till att skapa makeupen.

 

No Comments

Leave a Reply

Välj månad