SWEED LASHES BY TERRY!

Gabriella Elio, grundaren av Sweed Lashes har tillsammans med skönhetsgurun Terry de Gunzburg skapat Sweed Lashes By Terry.

Sweed by Terry skapades i fyra olika varianter och vi på MEHRENS ACADEMY har fått möjlighet att testa fransarna! Vi tycker det är så kul att kunna presentera nyheter för våra elever. Det gör att dem får testa på och lära sig hur olika produkter fungerar utöver det som redan finns på skolan. Som ni kanske vet så besöker grundaren Gabriella skolan under våra underbildningar och lär ut dom bästa teknikerna för att fästa fransar!

Varumärket By Terry är skapat av makeupartisten Terry de Gunzburg 1998. Hon var även med och tog fram Touche Éclat under sina 15 år på YSL. Hennes strävan efter kvalitet och personlighet, i makeup och hudvård har lett till ett lyxigt och genuint varumärke.

TERRY FLAIR – Är ett set med dubbla och trippla fransar. Dom kommer i tre olika längder (7mm, 10mm, 12mm) så att man själv kan skapa sin personliga look. Detta set passar därför lika bra till en soft look eller för att få fram en mer intensiv blick.

OEIL DE BICHE – Dessa fransar ger en mer plumping effekt. Fransarna bygger på längden i mitten av ögat och skapar en fin, tät böj. Dom smälter perfekt ihop med dina egna fransar!

TÊTE Á TÊTE – En riktigt everyday frans! En elegant och diskret frans som är super för dig som är ny inom frans-världen eller för dig som bara vill ha naturligt tätare fransar.

Terryfic 3D – Är hitills den mest dramatiska fransen Sweed Lashes har skapat. Den är skapat med en exklusiv 3D-teknik där stråna har placerats omlott varandra. Dessa fransar bygger på längden ut mot yttre ögonvrån vilket skapar en intensiv look.

Egenskapen alla fransar från Sweed Lashes har är att dom är handgjorda med hög kvalité. Fästet på varje frans är väldigt mjukt, vilket gör att att dom är lättare att fästa och anpassningsbara efter ögats form.
Tar du bra hand om dina fransar kan du återanvända dom upp till 10 gånger!

Alla dessa fantastiska fransar hitta du på tex Åhlens, Kicks, Elveven.se m.m men självklart på Sweed Lashes egna hemsida.

SWEEDLASHES

 

 

No Comments

Leave a Reply

Välj månad