NEMA PROBLEMA FOUNDATION!

Nema Problema Foundation är en välgörenhetsorganisation som arbetar med att stärka integrationen i Sverige!

Välgörenhetsorganisationen Nema Problema Foundation är en ideell organisation som arbetar för att göra världen och Sverige till en bättre plats! Deras huvudsakliga fokus ligger i att stärka integrationen i Sverige genom sysselsättning för nyanlända. Det gör dem bland annat genom forum där etablerade svenskar och nyanlända kan mötas. De har allt från mentorskapsprogram, arbetsförberedande kurser och jobbcoaching/matchning. Förutom att de arbetar för en stärkt integration i Sverige som har de bland annat byggt barnhem i Uganda och Ukraina.

Förra helgen, den 25:november anordnade Nema Problema eventet STHLMSYSTRAR på Rinkeby Ungdomsgård för tjejer i förorten, åldrarna 13-20. Ett event där tjejerna fick hänga, skratta, göra kul aktiviteter och träffa nya vänner.

Linda Mehrens, grundare av MEHRENS ACADEMY brinner för välgörenhet och tvekade inte en sekund på att stötta detta event. Makeupartisterna Rosi och Katarina, tidigare elever på MEHRENS ACADEMY hade med sig fullproppade makeupväskor från skolan och fanns på plats under eventet för att lägga makeup på tjejerna.

Ett riktigt lyckat event där ca 200 tjejer köade för att få makeup och tips! Utöver Makeup-stationen så kunde tjejerna dansa, fika och fotas. De fick även med sig en härlig goodiebag från The Body Shop!


Bilder lånade av Nema Problema

 

No Comments

Leave a Reply

Välj månad