SLUTBILDER

Här har vi samlat slutbilder från några av de senaste utbildningarnas! De finns nu samlade i ett album på vår Facebook sida. Där kan ni gå och och titta närmare på bland annat dessa men även många fler!

 

I varje utbildning får våra elever göra två beauty bilder var som ska bli de första portfolio bilderna i deras bok.
Vi jobbar alltid med professionella modeller från många av de stora agenturerna i Sverige. Vi tar in fotografer som vi verkligen tror på och tycker om att arbeta med och likaså med hårstylisterna!

Tillsammans skapar de och våra elever helt otroliga resultat! En bild i svartvit och en i färg där makeupen de själva har skapat ska stå i fokus. Naturligtvis finns vi lärare med genom processen. Vi hjälper till från ide till verklighet och ger stöd till eleverna som jobbar i flera heldagar på att finslipa fram lookerna!

Är du intresserad av att jobba med beauty, mode och reklam så är det exakt vad vi är experter på. Bilderna eleverna gör här kommer ta de långt i starten på en makeup artist karriär!

 

In the end of every education we do a beauty photoshoot so that our students can create their first portfolio pictures for their future book! 
Now there is an album up on our Facebook page where you can find the latest photos!
If you are interested in working in fashion, beauty and media these first photos will take you far. We always make sure to work with professionals and people we believe in!

 

No Comments

Leave a Reply

Välj månad