HUDVÅRD ÄR NUMMER ETT!

Hudvård är grunden till en vacker och hållbar makeup! Vi förespråkar en noggrant utvald och genomförd hudvårds rutin för att sedan kunna lägga en snygg makeup som sitter kvar!

 

För att få en makeup att bli så bra som möjligt är det otroligt viktigt att man inte glömmer hudvården. Att hitta rätt produkter för din hud är det absolut viktigaste men också att vara noggrann och hitta en rutin som funkar!
Det är svårt att veta vad som är bra eller mindre bra. Det enda sättet att veta är att testa sig fram. Eller gå till en duktig hudterapeut.
Men viktigast av allt är att rengöra, återfukta och skydda från solen! Alltid.

Vi låter hudvården ta tid. Det får vi igen sedan när vi lagt vår makeup!
Om du inte återfuktar huden tillräckligt kan du till exempel inte veta vilken den rätta foundation färgen är för din modell! Så FUKT FUKT FUKT!

Vi på MAKEUP ACADEMY är experter på makeup men här nedanför är tre riktigt duktiga hud tjejer som vi tycker om och följer! Ta en titt på Annica från Skin City som är ett riktigt proffs, eller Kakan Hermansson som svarar på mängder av läsarnas frågor och kommer med värdefulla tips. Andrea är uppvuxen i skönhetsvärlden och driver hudotekets webbshop och är dotter till grundarna av hudoteket!

Skincare is one of the most important parts of makeup. Many think that you can skip it and move on to applying makeup straight away. But that is a big no. Without a good skincare routine the makeup won’t look great. Let the skincare take time. It will show on the result we promise!
If you don’t know where to start, here are the basics. Cleanse, moisturize and protect from the sun. ALWAYS!

Below we have listed three of the skincare blogs the we like an follow! 

 


Annica från SkinCityKakan på ELLE
Skönhetssnack med Andrea


No Comments

Leave a Reply

Välj månad