DAISY BEAUTY PROFESSIONAL

MEHRENS ACADEMY i senaste numret av Daisy Beauty Professional!

I senaste numret av Daisy Beauty Professional kan vi läsa reportaget “Back To School” som handlar om vidareutbildning i olika avseenden. De skriver om hur viktigt det kan vara att ha spetskompetens inom ett visst område för att få skjuts framåt i sin karriär!

Alla behöver ta ansvar över sin egen utveckling, för att vara konkurrenskraftig i sin bransch. Skönhetsbranschen är en av många branscher som är under ständig utveckling, och det går snabbt. Det gäller att hålla sig uppdaterad på vad som händer och se sig omkring efter utbildningar som kan gynna ens karriär.

På MEHRENS ACADEMY har vi två utbildningar, en makeupartist-utbildning och en hårstylist-utbildning. Makeupartist-utbildningen är ett bra komplement för dig som är frisör, hårstylist, nagelteknolog, fransstylist etc. Det är framförallt en utbildning till dig som är helt ny och vill komma in i mode och skönhetsbranschen. Makeupartist-utbildningen ger dig all den kunskap du behöver för att komma in i branschen.

Hårstylist-utbildningen är en fantastisk utbildning för dig som är makeupartist och vill kunna göra både hår och makeup när du kommer ut i arbete. Hårstylist-utbildningen är även en bra utbildning för dig som redan är utbildad frisör och som vill utveckla din kreativitet. Utbildningen riktar sig mot modebranschen och hur man arbetar med hår inför visningar, bild och film.

I senaste numret av Daisy Beauty Professional ger Elin Fagerberg tips på de bästa utbildningarna. MEHRENS ACADEMY är den makeupartist-utbildning som Elin rekommenderar i reportaget.

Välj månad