MEHRENS ACADEMY x KOLLEKTIVET KAI!

Vi kan nu stolt presentera vår nya Hårstylist-utbildning på MEHRENS ACADEMY som drivs tillsammans med Kollektivet KAI!

MAKEUP ACADEMY driver hårsylistutbildningen genom ett exklusivt samarbete med Kollektivet KAI. Kollektivet KAI består av tre drivna hårstylister: Annie Ankervik, Sofia Geideby och Josefin Gligic som arbetar tillsammans för att uttrycka sin kreativitet och passion för yrket. Med Kollektivet KAI som ansvariga för vår hårstylistutbildning håller vi en absolut toppnivå!

KAI arbetar backstage vid fotograferingar och shower, håller i seminarier och olika samarbeten. Deras ambition är att förse våra elever med unika idéer och som håller säsong efter säsong. KAI och MEHRENS ACADEMY har inlett ett samarbete då båda parter vill lyfta och stärka tjejer och killar till att nå sin fulla potential!

Sofia Geideby
Sofia Geideby är årets frisör 2018 och en av Sveriges mest prisbelönta frisörer både nationellt och internationellt! Hon har en stor passion för yrket och jobbar med allt från salongs jobb och utbildning till modeplåtningar, visningar och andra kreativa projekt. Sofia har en enorm energi och ett kraftigt driv, hon ger alltid 100% och är verkligen ett med yrket.

Annie Ankervik
Med en utåtriktad, kreativ och ambitiös personlighet och med ett nyskapande, utmanande och tekniskt hantverk har Annie Ankervik format en karriär i Sverige och utomlands. Annie är flerfaldigt nominerad i Årets Frisör och är tilldelad titeln ’Årets Frisör 2018 avant garde’, och titeln ’Best Stylist’ på Davines World Style Contest 2017. Utöver att vara medgrundare till KAI är Annie en del av Davines svenska team och Shokuninclik med bas i New York. Annie brinner för utbildning och älskar att dela med sig av sina erfarenheter!

Josefin Gligic 
Josefin Gligic är utbildad frisör i grunden men arbetar i huvudsak som frilansande hårstylist. Efter fem år i modemeckat Paris, delar hon nu mestadels av sin tid mellan Stockholm & Paris. Hon jobbar med mode, reklam och visningar och reser runt om i Europa under modeveckorna. Josefin har även startat webshoppen backstager.se och ingår i kollektivet KAI tillsammans med Sofia och Annie.

Utbildningen sker i både Stockholm & Göteborg under 4 dagar, fördelat på två helger (dagtid 09-17).
Helg 1: 7-8/4 2018 +
Helg 2: 14-15/4 2018

Avgiften för Hårstylist-utbildningen är 15.000 kr inkl. moms. I priset ingår anmälningsavgiften på 5.000 kr och ett produktkit med stylingprodukter från Davines till ett värde av 2.895 kr samt ett kit med verktyg och stylingredskap från GHD. Du har som elev även 10 % rabatt på backstager.se

Lockas du av att arbeta som professionell hårstylist och skapa effektfull styling eller avancerade håruppsättningar? MEHRENS ACADEMY’s utbildning till hårstylist ger dig de förutsättningarna du behöver för att lyckas med att uppnå dina mål!

Gör din intresseanmälan redan idag!

Välj månad