AIRBRUSH

I Lördags hade vi en vidareutbildning i Airbrush för våra lärare på MEHRENS ACADEMY!

Makeupartist-utbildningen på MEHRENS ACADEMY  kommer att innehålla en dags introduktion av Airbrush för våra elever. Fördelen med att använda Airbrush makeup är att du inte behöver några penslar, svampar eller ens nudda huden med dina fingrar. Du arbetar med luft och färg.

Tekniken föddes redan 1956 och användes då på skådespelare och har sedan dess utvecklas och har blivit en stor teknik i branschen. Det är främst stort inom film, TV, teater och bröllop. Med den här tekniken kan du utveckla makeup och body paint och nå ditt resultat snabbare! Du kan göra fejk tatueringar på ett verklighetstroget sätt. Med Airbrush kan du även sminka hår, låta kreaviteten flöda och göra olika mönster eller fixa till en synlig utväxt på ett naturligt sätt! Du kan även göra naglar och självklart en riktig beauty makeup, det finns inga begränsningar!

Vi är super stolta över att kunna lägga till det här i vår utbildning. Vi strävar alltid efter att kunna ge våra elever så mycket som möjligt, mer kunskap att ta med sig ut i arbetslivet. Airbrush kommer inte bara kunna utveckla våra elever till en ny nivå, det är även en riktigt rolig teknik att lära sig! Framförallt kommer vi att ta in den här Airbrush-dagen i vår utbildning för att visa våra elever att det finns flera olika sätt att arbeta på.

 

Välj månad