Dashl växer – gör stjärnrekrytering till Makeup Academy

PRESSRELEASE – Stockholm 8 april 2019

Den digitala bokningsplattformen Dashl rekryterar Jessica Jarmteg som verksamhetschef till sin stylistutbildning Makeup Academy by Dashl. Jessica kommer närmast från Björn Axén Academy där hon har varit verksam som utbildningsansvarig sedan 2015.

Dashl är en digital skönhetsconcierge där kunder kan boka stylister till sitt hem, kontor, hotell. Är man på språng kan man besöka en av Dashls Beauty Barer för hårstyling, nagelbehandlingar eller makeup. Företaget grundades 2016 av Arbilina Nissan och Nina Akbari. 2018 förvärvade bolaget även Mehrens Academy – nu Makeup Academy by Dashl. Utbildningen finns i både Stockholm samt Göteborg och är en av Sveriges främsta för utbildningar för stylister inom makeup och hår.

–  Vi är otroligt glada över att ha fått med oss Jessica till Makeup Academy by Dashl. Hennes kompetens och mångåriga erfarenhet både inom utbildning men också från branschen är precis det vi har letat efter. Dashl är ett digitalt innovativt bolag och Jessica delar det tänkandet med oss. Våra visioner för framtiden stämmer oerhört väl överens med varandra och vi ser fram emot att tillsammans driva och modernisera skönhetsbranschen redan från utbildningsstadiet, säger Arbilina Nissan.

–  När den här chansen dök upp var det självklart för mig att tacka ja. Makeup Academy by Dashl är något så ovanligt som en skola med en gedigen historia men som också befinner sig i en nystart. Det känns väldigt spännande och jag ser fram emot att få sätta min prägel på en verksamhet som har ett otroligt gott renommé i branschen,” säger Jessica Jarmteg.

Jessica Jarmteg tillträdde sin tjänst som verksamhetschef i samband med kursstarten den 1 april. För närvarande har utbildningen fyra makeupartistutbildningar och två hårstylistutbildningar per år i Stockholm och Göteborg. Det utbudet kommer under 2019 att utökas.

Om Dashl

Dashl är en digital skönhetsconcierge för alla dina behandlingar. Dashls stylister kan bokas till ditt hem, kontor, eller hotell. Du kan även boka in dig på en av Dashls Beauty Barer på H&M Fältöversten, H&M i Västermalmsgallerian eller H&M i Gallerian. Boka skönhetsbehandlingar när du kan, där du kan, utan att behöva anpassa dig efter en salongs öppettider.
För mer information om Dashl – dashl.se

Om Jessica Jarmteg

Jessica har lång erfarenhet från makeup branschen och kommer senast från Björn Axen Academy där hon grundat deras makeuputbildning och även jobbat som utbildningsansvarig på frisörutbildningen. Jessica har 25 års erfarenhet som makeupartist och är utbildad på Glauca Rossi School of Makeup. Hon började sin karriär på Face Stockholm där hon jobbade med etablering av nya försäljningsställen, utbildning av personal och produktutveckling. Under en längre tid arbetade hon även på huvudkontoret i New York. Hon var under flera år rektor på Face Stockholm Makeup School. Jessica har även representerats av Stockholmsgruppen som makeup artist och samarbetat med många kända kunder inom mode, reklam, TV och olika visningsuppdrag.

Om Makeup Academy by Dashl

2018 förvärvade Dashl Makeup Academy by Dashl, då Mehrens Academy som grundades 2009 av makeupartisten Linda Mehrens. Sedan dess är den känd som den utbildning som får ut flest elever i arbete. Makeup Academy by Dashl har utbildningar i både Stockholm och Göteborg och är en av Sveriges främsta utbildningar inom makeup och hår. Det är den enda utbildningen i Sverige som ackrediterats enligt den internationella CIDESCO- standarden.

För mer information om Makeup Academy:  www.makeupacademy.se

Välj månad